NOVINKY

arr37 let s vámiLetos v záři slavíme 7 let  Těšte se na zajímavé akce. Sedm let uteklo jako voda.... Nejdříve byl... arr3Dobrý andělJiž čtyři roky společně s vámi milí zákaznící podporujeme nadaci Dobrý anděl (datum registrace... arr3Látky - metrážMám pro vás novou sekci látek. Můžete nakupovat látky od českého výrobce (Moraviatex) nebo německého... arr3Jsme teď HAND MADE!Přetváříme web na hand made. Každý si zde může vybrat svůj neotřelý originál. Nenechte si ujít... arr3EETOznámení o EET - přijímáme platby výhradně předem a to převodem z účtu na účet. Děkuji za... arr3Dekorační polštářkyMilí zákazníci, máme v e-shopu nové dekorační polštářky. Vše po jednom kusu, tedy jen a jen...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 20,00 Kč
skladem
Naše cena 13,00 Kč
skladem

ANKETA

Jaké výplni polštáře dáváte přednost?

Duté vlákno 43% Pohankové slupky 17% Pohankové slupky s levandulí/mátou/jiné bylinky 20% Je mi to jedno 20%

KONTAKT

Lucie Babišová
Nová Hradečná 240, 78383
tel: +420 728 179 079
napište nám
svatba.mariee@seznam.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Lucii Babišové (www.mariee.cz) se sídlem Nová Hradečná 240, 78383, IČ 87971615, zapsaná u Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Uničov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů